28 Ekim 2013 Pazartesi

Evlenilecek adam...

bir adet Brad Pitt (evde kalmamışsa george clooney de olur ;))
Bir adet Einstain
bir tutam aşçı oktay usta
bir kaşık Barış Manço babacanlığı
bir su bardağı Herkül gücü
iki çorba kaşığı Süpermen kahramanlığı
iki yemek kaşığı Cem Yılmaz komikliği (fazlası göz yaşartabilir :)
bir çimdik romantizm


Yukarıda belirtilen malzemeler genişçe bir kaba konur ve güzelce harmanlanır.Malzeme çoğaltılır.Üzerine yumurta sürülüp kıvamında pembeleşinceye kadar pişirilir.

Bu işin komik tarafı elbette :) Bazen biz kadınlar erkekleri hamur gibi evirip çevirip istediğimiz şekle şemale getirebileceğimizi düşünüyoruz.Ufak tefek sorunları, nasıl olsa evlenince düzeltiriz diye dikkate almıyoruz.Bazen de daha tehlikelisini yapıyoruz.Bize açıkça gösterilen tahammül edilemeyecek karakter zayıflıklarını nasılsa evlenince değişir ya da ben yanlış anlıyorumdur diyerek halı altı ederiz.Peki evlenmeyi düşündüğümüz erkek yukarıdaki tarifteki gibi mükemmel olamayacağına göre, nelere dikkat etmeliyiz?
İster okulu yeni bitirmiş evlenme çağındaki bir genç kız olun, ister olgun bir hanım, bir erkekte olmazsa olmaz denecek özellikler nelerdir?

DÜRÜST-SİZE DEĞER VERİYOR-SORUMLULUK SAHİBİ-ÇEVRESİNE SAYGILI-GÜÇLÜ

Mükemmel kadın olmadığı gibi mükemmel erkek de yok.Evleneceğiniz erkeği kılı kırk yararak seçmeye kalkarsanız, hayal kırıklığına uğrayabilir, yapayalnız kalabilirsiniz.Ama sırf evlenmek için bir kocada bulunması gereken en önemli özellikleri de gözardı etmeyin.Yapılan hatanın bedeli bir ömür boyu ödenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder